Bestellen

Bestellingen van digitale projecten

Je kunt bij Studio Draad digitale projecten bestellen. Na je betaling, ontvang je per e-mail een bevestiging en een link naar de website. Met die link kun je je project openen en bekijken. Je kunt dan ook een pdf van het project en van eventuele patroontekeningen downloaden. Het project blijft in de website in je account staan. Je kunt het steeds opnieuw openen en bekijken.

Bestellingen van boeken en pakketten

Je kunt bij Studio Draad ook boeken en materiaalpakketten bestellen. Deze worden vanuit ons magazijn naar je toegestuurd. Bestellingen worden binnen twee à drie werkdagen na ontvangst van de betaling geleverd via de DPD pakketdienst. Als de levering onverhoopt langer gaat duren, laten we je dat meteen weten. Je krijgt je bestelling in ieder geval binnen 30 dagen, of anders je geld terug.

Verzendkosten voor brievenbuspakjes binnen Nederland zijn € 3,90. Voor pakketten die niet door de brievenbus passen zijn de verzendkosten € 6,95 (voor leveringen buiten NL gelden andere tarieven).

Bij de bestelling staan de verzendkosten duidelijk vermeld.

Je ontvangt na het plaatsen van een bestelling een orderbevestiging en een nummer, waarmee je met Track & Trace je pakket kunt volgen. Na het verzenden van de bestelling krijg je via de mail de factuur. Dit is meteen ook je aankoopbewijs.

 

 

Shopping cart