Algemene voorwaarden

Auteursrecht

Studio Draad verkoopt projecten, boeken en materiaalpakketten. Op de projecten zit auteursrecht. Je mag ze alleen voor eigen gebruik toepassen. De pdf’s en patroontekeningen bij de projecten mag je voor eigen gebruik downloaden en uitprinten. Je mag de projecten niet doorverkopen en ook niet gratis verspreiden. 

Studio Draad is niet verantwoordelijk voor eventuele verwondingen of andere schade als gevolg van het maken van de projecten of aanwijzingen op deze site. 

Bestellingen van digitale projecten

Je kunt bij Studio Draad digitale projecten bestellen. Na je betaling, ontvang je per e-mail een bevestiging en een link naar de website. Met die link kun je je project openen en bekijken. Je kunt dan ook een pdf van het project en van eventuele patroontekeningen downloaden. Het project blijft in de website in je account staan. Je kunt het steeds opnieuw openen en bekijken.

Bestellingen van boeken en pakketten

Je kunt bij Studio Draad ook boeken en materiaalpakketten bestellen. Deze worden vanuit ons magazijn naar je toegestuurd. Bestellingen worden binnen twee à drie werkdagen na ontvangst van de betaling geleverd via PostNL. Als de levering onverhoopt langer gaat duren, laten we je dat meteen weten. Je krijgt je bestelling in ieder geval binnen 30 dagen, of anders je geld terug.

Verzendkosten voor brievenbuspakjes binnen Nederland zijn € 4,00. Voor pakketten die niet door de brievenbus passen zijn de verzendkosten € 7,00 (voor leveringen buiten NL gelden andere tarieven)
Als het totaalbedrag van de bestelling meer dan € 50,00 bedraagt, rekenen we voor verzending binnen Nederland geen verzendkosten.
Bij de bestelling staan de verzendkosten duidelijk vermeld.

Je ontvangt na het plaatsen van een bestelling een orderbevestiging en een nummer, waarmee je met Track & Trace je pakket kunt volgen. Na het verzenden van de bestelling krijg je via de mail de factuur. Dit is meteen ook je aankoopbewijs.

Herroeping & retourneren

Je hebt het recht bestellingen van materialen en boeken tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Stuur een e-mail met een retourverzoek naar info@studiodraad.nl. Je krijgt dan van ons een ontvangstbevestiging van de herroeping en, indien nodig, een adres om je pakket naartoe te sturen. Hierna heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen.

Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. De kosten voor het retoursturen van het bezorgadres naar de webwinkel zijn voor je eigen rekening.

Je mag materialen en boeken alleen terugsturen als je ze niet gebruikt hebt en ze onbeschadigd zijn.

Je stuurt ze dan compleet, in de originele staat en, indien mogelijk, in de originele verpakking aan de Studio Draad terug.

 

Shopping cart